Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

MEBEK FREE – Rendkívül népszerű a Sourcing új terméke

MEBEK FREE, avagy villamos energia beszerzés egyszerűen, könnyedén és díjmentesen. Rendkívül kedvező piaci fogadtatása van társaságunk által fejlesztett új MEBEK FREE termékünknek, amelynek célözönsége elsődlegesen a KKV méretű áram fogyasztók. <--break->Nyáron indult fejlesztésünkre nagy érdeklődés mutatkozott, hiszen a MEBEK FREE keretein belül szervezett eddigi két csoportos beszerzésbe összesen 25 millió kWh éves fogyasztási mennyiséggel 177 fogyasztó csatlakozott.

Kiemelt sikert, hogy a MEBEK FREE kereteiben szervezett csoportokra kereskedői körben is nagy az érdeklődés, ami nagyobb versenyt és kedvezőbb feltételek elérését eredményezi. Az új piaci modell lényege, hogy a MEBEK keretében szervezett csoportos beszerzések előnyeit (nagyobb mennyiség, portfolióhatás, kedvező „flotta ár”, megtakarítás elérése) ötvöztük a gyorsasággal és egyszerűséggel. Nem elhanyagolható, hogy a fogyasztók számára a termék díjmentes hasonlóan, mint a gépjármú biztosítási piacon ismert brókerek, vagy szállás közvetítők által kínált szolgáltatások.

Ezen fogyasztói kör számára nehézséget jelenthet, hogy önállóan kedvező árakat és feltételeket érjenek el, mivel az alacsony fogyasztási mennyiség miatt egyedileg nem alkuképesek. Célunk, hogy független beszerzési szakértőként a villamos energia beszerzésben ezen fogyasztói csoportnak is kedvező árakat érjük el egyszerűen, gyorsan és díjmentesen. A szolgáltatás elérésének egyszerűségét és könnyedségét mutatja, hogy nem szükséges tanácsadói szerződés aláírása és nincsenek megtakarítás után fizetendő sikerdíjak. A fogyasztók egy előre meghatározott rögzített feltételrendszer mellett érvényes célárhoz tudnak csatlakozni, amelyhez képest még további árcsökkenés is elképzelhető a kereskedői verseny függvényében. Fontos, hogy MEBEK FREE kereteiben szervezett beszerzésekben még árgarancia is biztosított a fogyasztóknak. MEBEK FREE szolgáltatásunk egyelőre villamos energiahordozó tekintetében érhető el, de tervezzük a földgáz irányába történő nyitást is.